گلیسیرین

177,000 تومان کیلوگرم
برچسب: دسته: شناسه محصول: CR028
قیمت محصول
مقایسه
 

ویژگی‌ها:

نوع: مایع

کاربرد: آرایشی

 

گلیسیرین و کاربرد آن

گلیسیرین یک الکل قندی است که از محصولات حیوانی، گیاهان یا نفت به دست می‌آید. این محصول از روغن‌های گیاهی گرفته می‌شود. در واقع گلیسیرین نوعی محصول گیاهی است که از طریق گرم‌کردن چربی‌های گیاهی غنی از تری گلیسیرید مانند روغن نخل، سویا و نارگیل یا با کمک یک قلیایی قوی مانند لیمو تولید می‌شود.

همچنین به طور طبیعی در محصولات تخمیر شده، مانند نان وجود دارد. این ماده به طور تصادفی در سال 1779 توسط یک شیمی‌دان سوئدی که روغن زیتون را گرم می‌کرد، کشف شد. وی چربی حاصله را گلیسیرین تشخیص داد.

ویژگی‌های گلیسیرین

از دیرباز بسیاری از مردم از این محصول برای تولید یا ساخت صابون‌ها استفاده می‌کردند. به همین منظور هم روغن‌های گیاهی گرم می‌شوند و بعد از سرد شدن نیز سفت خواهند شد. خوشبختانه هنوز هم امکان تهیه و ساخت این محصول در خانه وجود دارد. ناگفته نماند که گلیسیرین به عنوان ماده‌ای کاربردی در طیف گسترده‌ای از محصولات زیبایی یا آرایشی وجود دارد.

این ماده به‌هیچ‌عنوان سمی نیست. در واقع بسیاری از محققین بیان کرده‌اند که  این ماده سازگاری بسیار خوبی با محیط زیست دارد. خوشبختانه محصول موردنظر نه‌تنها طبیعی است، بلکه هیچ‌گونه مواد شیمیایی یا عطر در آن وجود ندارد. به همین دلیل نیز گلیسیرین برای آن دسته از افرادی که پوست‌های بسیار حساس دارند، گزینه بسیار عالی و کاربردی محسوب می‌شود.

 علاوه بر این گلیسیرین محصولی بدون چربی است. این ویژگی مهم به این معنی است که استفاده از آن برای پوست‌های چرب یا مختلط نیز مفید و موثر است. یکی از مزایای فوق‌العاده این محصول خاصیت ضد پیری آن محسوب می‌شود. در واقع نه‌تنها این ماده سبب لطافت پوست می‌شود، بلکه می‌تواند چین و چروک‌های پوستی را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد.

فواید این ماده

بسیاری از تحقیقات و مطالعات نشان می‌دهند که استفاده از گلیسیرین یا محصولات دارویی حاوی آن برای درمان مشکلاتی مانند آکنه، اگزما، خشکی پوست، پسوریازیس بسیار مفید و موثر هستند. محصول موردنظر تاثیر بسیار خوبی روی کاهش خشکی پوست و حفظ رطوبت آن دارد. بر خلاف بسیاری از محصولات که استفاده از آن‌ها سبب ازبین‌رفتن رطوبت پوست می‌شود. اما خوشبختانه گلیسیرین از خشکی بیش از حد پوست جلوگیری خواهد کرد.

کاربردهای محصول

کاربردهای گلیسیرین بسیار گسترده هستند. به همین دلیل نیز بسیاری از تولیدکنندگان از این ماده در صنایع مختلف استفاده می‌کنند. این محصول دارای خواص ضد میکروبی است. خوب است بدانید که به دلیل داشتن خواص ضدمیکروبی و ضدویروسی از آن به طور گسترده‌ای در درمان‌های زخم و سوختگی استفاده می‌شود.

همچنین این محصول به عنوان شیرین‌کننده و مرطوب‌کننده در بسیاری از محصولات غذایی و دارویی به کار می‌رود. از محصولات غذایی حاوی گلیسیرین می‌توان به شیرینی‌ها، شکلات‌ها، محصولات لبنی، کنسروها و … اشاره کرد. یکی از صنایعی که به‌وفور از این محصول استفاده می‌کند، صنایع آرایشی و بهداشتی هستند.

به عنوان مثال صابون‌های حاوی گلیسیرین از خشکی پوست جلوگیری می‌کنند و سبب نرمی و لطافت پوست خواهند شد. همچنین این ماده به دلیل خواص بی‌نظیر ذکر شده به عنوان مواد اولیه کرم‌سازی در صنعت کرم‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ناگفته نماند که محصول مورد نظر تاثیر بسیار خوبی روی افزایش ویسکوزیته محصولات مایع دارد.

توضیحات تکمیلی

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “گلیسیرین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *